Meer resultaten voor gps tracker kat

 
gps tracker kat
Huisdiertrackers vergelijken en kopen Kieskeurig.nl.
Er bestaat GPS voor honden en GPS voor katten. Je vindt hier slimme bandjes in beide categorieën: GPS Tracker kat en GPS tracker hond. Sorteer op: Meest bekeken. Strex GPS Tracker voor honden en katten Huisdieren traceren Volgsysteem voor hond en kat.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Tractive GPS-tracker voor katten dat past op elke halsband. Menu. Opzoeken. Opzoeken. Mijn account. Mijn winkelmandje.
GPS halsband voor katten. Tractive GPS-tracker voor katten dat past op elke halsband. Ontdek het geheime leven van je kat! Dankzij deze tracker kan je je kat overal volgen, dankzij de live locatie op de gratis Tractive GPS-applicatie op je smartphone!
Tractive GPS Tracker met activity monitoring voor katten Voordelig.
De kat gps tracker, met de flexibele rubberen klem, kan worden aangepast aan nagenoeg elke halsbandbreedte. De IKATI is waterdicht, licht en ontworpen voor avontuurlijke katten. De Tractive GPS Tracker is een tracker die u op elke kattenhalsband kunt bevestigen.
Katten GPS Tracker Mini Lichtgewicht GPS Tracker voor uw kat.
Bij de Mini GPS tracker is geen abonnement vereist, de GPS tracker werkt met een losse SIM-kaart. Let op de tracker werkt uitsluitend met een SIM-kaart die het 2G netwerk GPRS ondersteund. Wordt geleverd met een hanger waardoor de GPS Tracker gemakkelijk kan worden vast gemaakt aan de halsband van uw hond of kat.
GPS tracker voor uw hond en kat: Track Your Pet is dé specialist!
De GPS tracker is ook geschikt voor uw auto, kind, bagage, boot etc. Er zijn vele toepassingen voor de GPS halsbanden voor uw hond en kat van Track Your Pet, zoals het volgen van huisdieren GPS tracker hond en kat.
Tractive Tractive GPS-halsband voor katten met activiteitstracking Lichte en waterdichte peilzender met realtime GPS-detectie: Amazon.nl.
Djflight GPS-halsband voor honden en katten, dieren, GPS-tracker voor huisdieren, mini smart tracker voor honden. Huisdieren Smart Mini GPS Tracker Anti-Verloren Waterdichte Bluetooth Tracer Voor Huisdier Hond Kat Keys Portemonnee Tas Kids Trackers Finder Apparatuur Kleur: Blauw. Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.
GPS Tracker Kat met Triller en Bel Home welle.
Weenect Cats2, waterdichte GPS trackers voor katten, zeer kleine tracker van maar 25gr. Nauwkeurige lokalisatie in Realtime, zonder limieten qua afstand. Veiligheidszones kunnen worden ingesteld, eens uw kat de zone verlaat krijgt u een melding op uw smartphone. Geschiedenis: U kan alle afstanden en looproutes die uw kat aflegt terugvinden.

Contacteer ons