Meer resultaten voor gps tracker fiets

 
gps tracker fiets
GPS tracker mini: anti-diefstal voor de fiets, motor, auto en boot.
Voor een motor, auto, boot of elektrische fiets is het nu allemaal een stuk makkelijker, want daar zit een accu in. Je kunt een GPS tracker dan direct aansluiten op de accu, en zo is het stroomprobleem in ieder geval opgelost. Zo kun je dan eigenlijk vrij goedkope zendertjes vinden.
Lokfiets Gentse flikken buiten strijd, GPS-tracking flopt Gent In de buurt HLN.
Als een fiets met een GPS-slot in een bestelwagen werd verstopt, kon de politie wel de buurt vinden waarin die bestelwagen stond, maar niet het voertuig zelf. En lukraak bestelwagens in een bepaalde omgeving openbreken om een fiets te vinden, is uiteraard geen optie.
BikeTrax GPS-tracker verstopt zich ín e-bikemotor NieuwsFiets Media Events.
Daarnaast kunnen gereden routes, inclusief de afstands, gemiddelde en maximale snelheidsrecords, worden opgeslagen in het routedagboek. EXTRA BATTERIJ Normaal wordt de BikeTrax GPS Tracker aangesloten op de batterij van de e-bike. Wanneer die verwijderd is, of wanneer de e-bike uitgeschakeld wordt, zorgt een extra batterij die aan de GPS-tracker is bevestigd voor de benodigde energie. Deze heeft een capaciteit van 14 uur actief volgen tot 3 weken in stand-by modus, als de fiets niet wordt niet verplaatst.
Diefstalbeveiliging met BikeTrax GPS Paul Broeckx fietsen.
Bosch-verbindingskabel compatibel met alle Bosch-systemen. een extra batterij met een capaciteit van 1.000 mAh. dubbelzijdige montagelijm voor veilige GPS-trackerbevestiging. geschikte kabelbinders voor het bevestigen van de verbindingskabel. gratis smartphone-app https//powunity.com/app.: GPS-gegevens gratis in het eerste jaar. Datatransmissie voor de GPS Tracker Bosch is het eerste jaar gratis in alle landen van de Europese Unie. De GPS-tracker is geïntegreerd in het EU-brede datanetwerk met de geïntegreerde simkaart. Dit betekent dat u de locatiecoördinaten van uw e-bike op elk moment in de EU kunt zien In geval van diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem actief en stuurt het onmiddellijk een alarm naar uw smartphone.
Nano tracker GPS oplossingen.
Indien er dan beweging is aan je fiets.: Zal er een luid 120 db alarm afgaan perfect om de dief af te schrikken. Zal de GPS tracker je via sms of telefoon verwittigen. Je kan de GPS tracker via je smartphone beginnen te volgen.
AXA IN Connect.
De eenvoudig te installeren AXA IN-module en bijbehorende app maken van elke fiets een slimme fiets. Door het aansluiten van elke fiets op het internet, opent u een 24/7 contact en gegevensuitwisseling met uw klanten, die veel verder gaat dan alleen de lokalisatie van de fiets.
GPS fiets tracker Houd je fiets in de gaten!
GPS fiets tracker verborgen in galg. Deze GPS Tracker voor fietsen geeft je totaal discretie, integreert perfect met het hoofd van je fiets. Het apparaat is waterdicht en heeft een oplaadbare lange batterij, 30 dagen batterijduur. De GSM-en GPRS-modules zorgen voor precieze geolocatie van bewegingen.
Track trace iBike.
iBike biedt je de ideale oplossing: een compleet GPS fiets protectie pakket met tracker, dashboard en smartphone app. Dit track trace systeem bestaat uit hardware GPS tracker en software app voor de individuele fietser en/of een dashboard voor vlootbeheer. De zeer kleine GPS tracker wordt door iBike vakkundig ingebouwd en de software wordt geactiveerd.

Contacteer ons