Op zoek naar koop?

 
koop
Te koop À vendre IMMO MV NV.
info@immomv.be 32 050 61 49 49 Eigenaarslogin. Zoek in ons aanbod. Te koop Te huur. 51 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Weergave op kaart Weergave op overzicht. Nieuw in ons aanbod 4 4 Ja. Eugène Ysayelaan 2 Prijs op aanvraag.
Te koop Resida.
Te koop Te huur. Sorteer op gemeente prijs datum. Nieuw in ons aanbod 122 m 2 1. 181 m 3 1. 104 m 2 1 Ja. 190 m 2 1. 108 m 2 1. Topper 369 m 3 1 Ja.
Duiding Koop-Verkoop van onroerende goederen Boek Larcier.
Onder de noemer koop-verkoop van onroerende goederen wordt een dwarsdoorsnede van het recht gemaakt. Hierbij worden alle domeinen van het recht in zijn relatie met deze rechtsfiguur betrokken. Een multidisciplinair team van juridische specialisten belicht alle toepasselijke regelgeving uit, o.m, het burgerlijk, gerechtelijk, economisch, financieel, fiscaal, notarieel en administratief recht, insolventierecht en internationaal recht in functie van het thema koop-verkoop van onroerende goederen. Zowel de wet, als de duiding komen aan bod. Koop Gemeen Recht. Koop en het algemene verbintenissenrecht. Koop en het WER. Koop en het personen en familierecht. Raakvlakken met enkele andere overeenkomsten. Koop en het zakenrecht en het zekerheidsrecht. Koop op plan. Koop en Gerechtelijk recht. Koop en notariële aansprakelijkheid. Koop en voorkooprechten. Koop en insolventie. Koop en administratiefrecht. Koop en fiscaliteit. Koop en Internationaal Privaatrecht. Elektronische versie beschikbaar op.: Strada lex België. Heeft u een abonnement? Activeer kosteloos de digitale versie dankzij de code in het boek. download de integrale inhoudstafel. Lees het voorwoord. Uittreksel 1: Verkoop onroerende goederen van handelingsonbekwamen.
Te koop: Woonkantoor.
Te koop Te huur. 52 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod. Schrijf u in Contacteer ons vrijblijvend!
Inboedel discotheek Highstreet staat te koop Hoogstraten Gazet van Antwerpen.
Het coronavirus en de gedwongen sluiting betekende in september het faillissement voor de uitbatende vennootschap van Highstreet. Via de website van Troostwijk, dat industriële goederen veilt, worden nu meer dan 180 spullen van het interieur van Highstreet per opbod verkocht. Naast meubilair worden ook onder andere een danskooi, condoomautomaat, reclameverlichting en een rookmachine te koop aangeboden.
Te koop Vastgoed Vanoverschelde.
Te koop Te huur. 11 resultaten gevonden. Sorteer op gemeente prijs datum. Weergave op kaart Weergave op overzicht. Nieuw in ons aanbod. 2 384 m 180 m 3 Ja. Kattestraat 7 Vraagprijs: 435.000. Te koop Optie/reservatie. 607 m 164 m 3 Ja.
Koop 6 definities Encyclo.
het kopen van iets vb: na lang aarzelen is de koop toch gesloten. het op de koop toe nemen iets vervelends erbij nemen. het staat te koop je kunt het kopen. ermee te koop lopen het aan iedereen laten merken of zien.
Te koop Immolution.
AXA BELGIUM, Vorstlaan 25, 1170 Brussel, polisnummer 730390160. 2021 Immolution Powered by Skarabee Disclaimer Privacy policy. Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.

Contacteer ons