Resultaten voor gps tracker hond

 
gps tracker hond
Tractive GPS Tracker Hond Honden Bestellen.
De Tractive GPS Tracker past op halsbanden met een dikte tot 5 mm. Speciaal voor honden van een groot hondenras is er ook de Tractive GPS XL Hond. De Tractive GPS Tracker is ook voor katten verkrijgbaar. Om uw Tractive GPS Tracker te kunnen gebruiken, dient u een abonnement af te sluiten.
GPS tracker voor hond of kat zonder abonnement 2020 beste keuze.
Tags: Deest d69, gps halsband, gps halsband hond, gps halsband kat, gps halsband voor honden, gps hond, gps kat, gps pet tracker, gps tracker, gps tracker hond, GPS tracker hond of kat, gps tracker kat, GPS tracker voor uw hond en kat, GPS tracker zonder abonnement, gps voor katten, huisdier gps tracker, kat gps, kat tracker, mini gps, Pet tracker, tractive, volgsysteem, weenect.
Weenect GPS-tracker Dogs2 Dierencompleet.nl.
Deze maakt het mogelijk om uw huisdier te volgen waar hij of zij ook is. Uw hond is in veiligheid op zijn hele territorium. Weenect biedt een onbeperkte lokalisatie in real time en zonder afstandslimiet. Via een handige app op uw telefoon kunt u, of de hele familie live zien waar uw huisdier zich bevindt. De GPS-tracker van Weenect is de kleinste tracker op de markt. Uniek aan deze tracker is de trainingsmodule. U hoeft niet meer urenlang op zoek naar hem te gaan na het wandelen: door zijn GPS tracker voor honden te laten trillen of bellen bij elke maaltijd, gaat hij uiteindelijk de twee gebeurtenissen met elkaar verbinden.
Tractive GPS-Tracker voor honden Iceborders.
Via de gratis Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie kunt u uw huisdier volgen in realtime met de GPS honden tracker. De functie Virtuele omheining stuurt u een melding wanneer uw hond het veilige gebied verlaat dat u hebt ingesteld.Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van locatietracering.
Kippy GPS tracker Woozi.
Kippy GPS tracker. Kippy The Petfinder: GPS systeem voor uw huisdier. Inclusief 1 jaar abonnement! Ongelimiteerd bereik dankzij de GPS satelliettechnologie, tracering van de positie dmw telefoonnetwerk indien geen GPS signaal, spat waterdicht, schokbestendig. Koop nu je GPS tracker voor hond of kat.
De 3 beste GPS trackers voor honden in 2020 Tagonce Slimme Tags.
Na de uitleg van hoe een GPS tracker werkt weet je wat het grootste voordeel van een GPS tracker is. Dat is dat je direct kunt zien waar de tracker of in dit geval je hond zich bevindt. Spotter heeft daarnaast nog twee coole features.:
Mini Gps Tracker halsband hond kat Veilig Honden katten Traceren app.
Mini GPS Tracker halsband voor Hond of Kat incl simkaart en verzendkosten. Mini Gps tracker halsband voor hond, puppy, poes en kat. Halsband tracker voor de hond gps mini tracker. het tracking systeem voor uw huisdier. De Enige echte Pet tracker in Nederland.
Track je hond of kat met Weenect GPS Horta.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Menu Info Search. Home Track je hond of kat met Weenect GPS. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren. Ik ga akkoord. Track je hond of kat met Weenect GPS. Niemand wil graag zijn huisdier kwijt zijn. Of het nu om je kat gaat die het buitenleven gewoon is of om je hond die per ongeluk ontsnapt. Gelukkig bestaan er nu ook GPS trackers voor je huisdier zoals die van het merk Weenect. Het volstaat om de tracker vast te maken aan de halsband van je hond of kat en ermee te connecteren via jouw smartphone.

Contacteer ons