Resultaten voor fiets alarm gps

 
fiets alarm gps
Dossier fietsdiefstal.
Sommige firma's' verkopen chips die je in je fiets kan verbergen. Wanneer hij geactiveerd wordt zendt de chip een GPS signaal uit, die toelaat om de beweging en/of locatie van je fiets in kaart te brengen. Hier is meer informatie: integratedtrackers.
Deze gps-tracker moet fietsdiefstallen in België voorkomen Nieuws Data News.
Op dat ogenblik krijgt de eigenaar een waarschuwende sms, kan hij via Google Maps onmiddellijk zien waar zijn fiets zich bevindt en krijgt hij ook meteen informatie over het dichtstbijzijnde politiekantoor, om de politie te informeren over de fietsdiefstal. Op de gestolen fiets weerklinkt van dan af ook een alarmsignaal.
Bikelogger anti diefstal gps tracker en logger voor je fiets Fiets Gadgets.
Categorieën Fietsgadgets Tags alarm, anti-diefstal, app, bluetooth, gps, slim, tracker Berichtnavigatie. Hou je ervaringen bij in een fiets dagboek. Everysight Raptor slimme AR fietsbril met live routeinformatie in je brillenglas. ABUS Pedelec goedgekeurde fietshelm voor Speed pedelec. Omata One de analoge GPS fietssnelheidsmeter.
BikeTrax GPS-tracker verstopt zich ín e-bikemotor NieuwsFiets Media Events.
Daarnaast kunnen gereden routes, inclusief de afstands, gemiddelde en maximale snelheidsrecords, worden opgeslagen in het routedagboek. EXTRA BATTERIJ Normaal wordt de BikeTrax GPS Tracker aangesloten op de batterij van de e-bike. Wanneer die verwijderd is, of wanneer de e-bike uitgeschakeld wordt, zorgt een extra batterij die aan de GPS-tracker is bevestigd voor de benodigde energie. Deze heeft een capaciteit van 14 uur actief volgen tot 3 weken in stand-by modus, als de fiets niet wordt niet verplaatst.
Dure fiets? GPS-tracker geeft peace of mind Fietsersbond.
In Miami was er zelfs eentje gestolen die nog in de doos zat. Dankzij de gps konden we hem zo tracken. De politie heeft hem toen weer op kunnen sporen. Zij vonden het leuk om mee te werken. In Nederland heeft de politie daar niet altijd zin in. Dan moet je er zelf maar achteraan gaan. Dat heeft ook Ties Carlier, een van de oprichters van VANMOOF, gedaan. Hij ging even naar het Kruidvat en toen hij naar buiten liep, was zijn fiets gestolen.
ABUS fietssloten Fietsen Veiligheid onderweg.
In het afgelopen 10 jaar heeft één slot opzien gebaard en voor een revolutie in het slotsegment gezorgd: het vouwslot BORDO. Een reden voor een feestje en u feest mee. Win nu het. Vijf soorten fietssloten alle verschillen in één oogopslag.
Diefstalbeveiliging met BikeTrax GPS Paul Broeckx fietsen.
Datatransmissie voor de GPS Tracker Bosch is het eerste jaar gratis in alle landen van de Europese Unie. De GPS-tracker is geïntegreerd in het EU-brede datanetwerk met de geïntegreerde simkaart. Dit betekent dat u de locatiecoördinaten van uw e-bike op elk moment in de EU kunt zien In geval van diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem actief en stuurt het onmiddellijk een alarm naar uw smartphone.
Fiets-diefstalbescherming Nuttige gadgets die helpen om diefstal van je fiets te voorkomen.
Bij deze slimme gadget is een GPS tracker in het volledig functionerende achterlicht van het bedrijf verborgen en daardoor nagenoeg onvindbaar. Bij een geactiveerd bewegingsalarm reageert de intelligente tracker zodra een dief je fiets beweegt. Je krijgt hierna gelijk een melding binnen op je telefoon via een stil alarm verzonden waarna je de dief heel gemakkelijk op je GPS-systeem kunt volgen.

Contacteer ons